کتاب «اسرار موفقیت استیو جابز؛ معرفی، بازاریابی و فروش به سبک استیو جابز» نوشتهی «کارمین گالو» و ترجمه «ابوالفضل درودی؛ مدرس دانشگاه و کارآفرین» منتشر شد.
کمتر کسی را میتوان یافت که استیو جابز را نشناسد، همه او را بهعنوان مدیرعامل شرکت اپل و خالق محصولاتی همچون آی پد، آیفون و آیتونز میشناسند. همه ما با دستاوردهای او کموبیش آشنایی داریم؛ اما بهراستی راز موفقیت او چه بود؟
در این کتاب، از این راز پرده برداشته خواهد شد …
همیشه تشنه دانستن باشید.
استیو جابز
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
« استیون پاول جابز ((Steven Paul Jobs) تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵- وفات: ۵ اکتبر ۲۰۱۱) کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای اپل و یکی از چهرههای پیشرو در صنعت رایانه بود. در سال ۱۹۷۶، جابز ۲۱ ساله به همراه دوستش استیو وزنیاک 26 ساله، شرکت رایانهای اپل را تأسیس کردند. اولین رایانه شخصیای که شرکت اپل به بازار معرفی کرد، اپل Iنام داشت و پس از آن در سال ۱۹۷۷ اپل 2 را راهی بازار کرد. در سال ۱۹۸۵ طی یک اختلاف مدیریتی، جابز اپل را ترک کرد و در همان سال شرکت نکست را تأسیس کرد. ازجمله مهمترین محصولات شرکت نکست میتوان به ورک استیشن اشاره کرد که اولین مرورگر وب بر روی آن ساخته شد. در سال ۱۹۹۶ اپل، شرکت نکست را به مبلغ ۴۲۹ میلیون دلار خرید. طی این معامله استیو جابز، مجدداً به اپل بازگشت. از اتفاقات مهم پس از این مسئله در اپل میتوان به پردهبرداری از فروشگاه موسیقی آیتونز در سال ۲۰۰۳، معرفی آیپاد در سال ۲۰۰۱ و آیفون در سال ۲۰۰۷ اشاره کرد. جابز در سال ۱۹۸۶ یک گروه گرافیکی (که بعدها پیکسار نامیده شد) را از بخش گرافیک کامپیوتر لوکاس فیلم خرید. این شرکت فیلمهای پویانمایی موفقی مانند «داستان اسباب بازی»، «زندگی یک حشره»، «داستان اسباب بازی۲»، «شرکت هیولاها»، «در جستجوی نمو» و «شگفتانگیزان» را ساخت که همه آنها برنده جوایزی بودهاند. فیلمهای بعدی ساختهشده در این شرکت «ماشینها» «راتاتویی»، «داستان اسباب بازی 3» بودند. در سال ۲۰۰۶ شرکت والت دیزنی، شرکت پیکسار را خرید. پس از این معامله جابز به سهامدار اصلی والت دیزنی تبدیل شد و به عضویت هیئتمدیره آن درآمد. در اکتبر ۲۰۰۳ سرطان جابز تشخیص داده شد و در اوت ۲۰۱۱ او از سمت مدیرعاملی اپل استعفا داد. تیم کوک، از مدیران ارشد اپل، بهعنوان مدیرعامل و جابز بهعنوان رئیس هیئتمدیره انتخاب شد. استیو جابز درنهایت بر اثر عوارض ناشی از سرطان لوزالمعده، در تاریخ چهارشنبه ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در سن ۵۶ سالگی درگذشت.
او اغواکنندهترین سخنران درصحنه جهانی بود. تاکنون هیچ فرد دیگری در سطح او قرار نگرفته است. سخنرانیهایش موجب هیجان عاطفی شدیدی در شنوندگان میشد. برخی افراد مسافت زیادی را طی میکردند تا در این اتفاق بزرگ شرکت کنند. برخی افراد حتی شب را در هوای بسیار سرد میگذرانند تا مطمئن شوند که در سخنرانی جابز بهترین صندلی نصیبشان میشود و اگر از این سخنرانی محروم میشدند، مستقیماً به سمت درهای خروجی یورش میبرند. آیا راه دیگری برای ابراز اعتراض آنها به دلیل غیبت جابز از کنفرانسی که سالها پیش زمان آن مشخصشده بود، وجود داشت؟ هنگامی که اپل اعلام کرد جابز در سخنرانی سنتیاش در نمایشگاه مک ورلد 2009 شرکت نمیکند، چنین اتفاقی رخ داد. (اپل همچنین در همان سال اعلام کرد که این آخرین سالی است که این شرکت در نمایشگاه فروش سالانهای که توسط نمایشگاه جهانی آیدیجی در بوستون برگزار میشود، شرکت میکند.)»
بدون دیدگاه